Έχασε τη μάχη για την ζωή η μητέρα του Δήμαρχου ΤσαπουρνιώτηΒαρύ πένθος για τον Δήμαρχο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας Γεώργιο Τσαπουρνιώτη και για την οικογένειά του. Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την περιοχή σε συγγενείς και φίλους η είδηση του θανάτου  της  Μαρίας Τσαπουρνιώτη, μητέρα του Δημάρχου.
Η αξιαγάπητη Μαρία  σήμερα το πρωί Παρασκευή 13 Μαΐου, σε ηλικία των 64 ετών έχασε την μάχη που έδινε για την  ζωή της αντιμετωπίζοντας γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή, την επάρατο νόσο.
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή δίπλα στα λατρεμένα παιδιά της, Γιώργο και Ματίνα που για πάρα πολλά χρόνια στάθηκε μάνα και πατέρας καθώς ο σύζυγός της, πατέρας του Δημάρχου, ο Κωνσταντίνος Τσαπουρνιώτης, έχει απεβιώσει, όταν ο Δήμαρχος ήταν πρωτοετής φοιτητής. Έφυγε δυστυχώς κι εκείνος πολύ νωρίς από τη ζωή.
Το τελευταίο αντίο θα πουν στην Μαρία Τσαπουρνιώτη συγγενείς και φίλοι από τις 10:00π.μ. το Σάββατο 14 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Αχλάδι Ευβοίας όπου θα τελεστή, η εξόδιος ακολουθία στις 12:00 η ώρα το μεσημέρι .