Εθελοντική δράση καθαρισμού από τους μαθητές του Γυμνασίου Σκύρου με την υποστήριξη των καθηγητών και του Δημάρχου Μαυρίκου


Το Ημερήσιο Γυμνάσιο Σκύρου πρωτοστατεί για μία ακόμη φορά, αφού την Πέμπτη 12/5, οι μαθητές και οι μαθήτριες επισκέφθηκαν την περιοχή "Μαγαζιά" και προέβησαν σε συλλογή απορριμμάτων της πανέμορφης παραλίας του νησιού. 
Η περιβαλλοντική δράση οργανώθηκε από την κα. Μανάρα Ειρήνη (ΠΕ03) με την αμέριστη υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Βενιζέλου (ΠΕ04) και των καθηγητριών Ξανθούλη Μαρία (ΠΕ02) και Πολίτη Παναγιώτα (ΠΕ02). 
Στο σημείο κατέφθασε και ο Δήμαρχος του νησιού κ. Νικόλαος Μαυρίκος συνοδεία του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Λάμπρου για να υποστηρίξει την εθελοντική προσφορά των μαθητών, αλλά και να προσφέρει στα παιδιά χυμό και νερό. 
Ο Δήμαρχος του νησιού μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του εθελοντισμού και επιδοκίμασε τις περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες. Τα παιδιά ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την υποστήριξη και το κέρασμα ξεσπώντας σε χειροκροτήματα. 
Με το τέλος της δράσης, τα παιδιά απόλαυσαν την καθαρή παραλία των Μαγαζιών και τη σκιά που προσέφερε το τοπικό κατάστημα "ΓΙΑΛΟΣ" συνοδεία των καθηγητριών τους.