Ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας


Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίας Ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ κ. Αθανασίου Γερογιάκομου, ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας. Ο Θανάσης Ζεμπίλης συζήτησε με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. 

 

Ειδικότερα, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αποτελεί το πλέον σοβαρό ζήτημα. Το στεγαστικό πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα, δεδομένου ότι αποτελεί τροχοπέδη στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Βουλευτής Ευβοίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής συμφώνησαν ότι πρέπει να βρεθεί το συντομότερο κατάλληλο οικόπεδο για την κατασκευή σύγχρονου κτηρίου, που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Περαιτέρω, συζητήθηκαν θέματα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, γεγονός που προϋποθέτει την επαρκή στελέχωση και ενδυνάμωση της υπηρεσίας.

 

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Ζεμπίλης συνομίλησε για υπηρεσιακά ζητήματα των αστυνομικών υπαλλήλων με τα στελέχη της υπηρεσίας, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας  Αλέξανδρο Μάρκου και τον Γραμματέα Αριστείδη Καψιώχα.  

 

Τέλος, ο Βουλευτής Ευβοίας ευχαρίστησε τα στελέχη της Διεύθυνσης για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα τους για την επίλυσή τους.