Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών : Αποτελέσματα εκλογής αντιπροσώπων στην 91η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕΑποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 91η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κύμης.

Ψήφισαν 98
Λευκά 3
Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών 51
ΔΗΣΥ 44
Εκλέγεται 1 αντιπρόσωπος από το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσες και όσους ήρθαν να ψηφίσουν, όσες και όσους έκαναν κοπιαστική και πολύωρη δουλειά ως μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας για την παρουσία και την άψογη προετοιμασία και οργάνωση των εκλογών και τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων Αυλωναρίου και Σκύρου για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία ώστε να διενεργηθούν άρτια οι εκλογές στα σχολεία τους.
Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που με την ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και να αγωνιζόμαστε μαζί τους για το δημόσιο δωρεάν σχολείο, για τα μορφωτικά δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως των παιδιών και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.
Τάσος Αρβανίτης
Αλεξάνδρα Θαλασσινού
Ελένη Τζάνου