Η ανατροπή μέσα στο ΟΑΚΑ φέρνει τον Ολυμπιακό πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή


 Θρυλική ανατροπή  έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος στο ημίχρονο είχε προηγηθεί με 14 πόντους από ότι φαίνεται όμως ο Ολυμπιακός είναι πιο διψασμένος για τον τίτλο αφού το -14 έγινε ένα σερί 20-0 στην τρίτη περίοδο και απλά έστησε τον αιώνιο αντίπαλο του στον τοίχο αφού στις αρχές της 4ης περιόδου προηγήθηκε και με +10 πόντους.

Αυτό δείχνει μια ομάδα με πείσμα που κοιτάει στα ίσια στον αντίπαλο ακόμα και αν είναι πίσω στο σκορ. 

Πολύ καλή επίθεση αλλά και άμυνα ένα εκρηκτικό ξεκίνημα δευτέρου ημίχρονου , ένας Ντόρσεϊ που ηγήθηκε και σιγουρά του ανήκει ο τίτλος του MVP , ένας Σλούκας που κράτησε στο 1ο ημίχρονο τον Ολυμπιακό με 18 πόντους και 4 ασίστ και ένας Βεζένκοβ που με 5/7 τριποντά και 19 πόντους έκανε την διαφορά.

Αυτό που είδαμε είναι ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ακόμα μια φορά γιατί είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό αφού δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα αλλά ούτε και από το -14 έπαιξε σωστό μπάσκετ έκανε σωστές επιλογές και κάπως έτσι έκανε το 2-0 στην σειρά των τελικών.

Επόμενος αγώνας στο ΣΕΦ σε εκρηκτική ατμόσφαιρα όπως όλα δείχνουν στις 17/06 αν κερδίσει ο Ολυμπιακός στέφεται και πρωταθλητής αν όχι θα πάει σε 4ο παιχνίδι οπότε όλα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού ο οποίος πλέον έχει και την ψυχολογία.

Τα υπόλοιπα μετά το τέλος του Game 3.