Μεγάλη και οριστική δικαίωση για την Ελένη Στουπή - Οριστικά αθώαΟριστικά αθώα είναι η Ελένη Στουπή για τις κατηγορίες της απιστίας και της υπεξαίρεσης. 
Η υπόθεση αφορά αποδείξεις δαπανών ύψους 20.000 ευρώ που κόπηκαν από το νομικό πρόσωπο του δήμου Κύμης  - Αλιβερίου την περίοδο 2013-2014, όταν η κατηγορούμενη ασκούσε χρέη προέδρου.
Στη συνέχεια, η δημοτική αρχή Μπουραντά κατήγγειλε ότι οι αποδείξεις κόπηκαν παράνομα αφού δεν αφορούσαν εργασίες που έγιναν για λογαριασμό του νομικού προσώπου.  
Στη δίκη που έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη η Ελένη Στουπή αθωώθηκε γιατί το δικαστήριο δέχτηκε ότι σωστά κόπηκαν οι αποδείξεις. Μετά όμως από αίτημα του δικηγόρου του δήμου Κύμης - Αλιβερίου η εισαγγελέας άσκησε έφεση και η υπόθεση εκδικάστηκε ξανά την Τρίτη.
Οι δικηγόροι της Ελένης Στουπή υπέβαλλαν αίτημα να μη γίνει δεκτή η έφεση της εισαγγελέως γιατί δεν ήταν σωστά αιτιολογημένη. Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα και δεν προχώρησε καθόλου στη δίκη. 
Η Ελένη Στουπή είναι αθώα οριστικά. 
Να σημειώσουμε ότι είναι η τρίτη απαλλακτική απόφαση που εκδίδεται από το σύνολο των δικαστικών σχηματισμών, ενώπιον των οποίων σύρεται οποιοσδήποτε και με οποιαδήποτε ιδιότητα συμμετείχε , υπό τον δήμαρχο Δημήτρη Θωμά , στη διαχείριση του δήμου.