Ατύχημα 70χρονης στο Αυλωνάρι στο επί δύο χρόνια σπασμένο πεζοδρόμιο - "Επικίνδυνη αδιαφορία και αμέλεια από τον δήμο" [ΦΩΤΟ]

 


 Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία στα Χάνια Αυλωναρίου η "επικίνδυνη αμέλεια και αδιαφορία του δήμου" όπως διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής, έγινε αιτία η 70χρονη  άτυχη ηλικιωμένη να παραπατήσει και να υποστεί σοβαρό κάταγμα στο χέρι της. 

Το ατύχημα συνέβη ξαφνικά  σήμερα το πρωί 29 Ιουνίου 2022, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε την ισορροπία της καθώς περνούσε από το ολοσχερώς κατεστραμμένο τμήμα του πεζοδρομίου, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες . 

Το πεζοδρόμιο είναι κατεστραμμένο από τον Απρίλιο του 2020, θυμούνται οι δημότες της περιοχής, όταν λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων αναγκάστηκαν συνεργεία του δήμου να "σπάσουν " το  πεζοδρόμιο για την όδευση των υδάτων.  

Έκτοτε το πεζοδρόμιο παρέμεινε χωρίς να επισκευαστεί, να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους με αποκορύφωμα το σημερινό συμβάν, που όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερες συνέπειες. 

Αναμένεται η αποζημίωση της 70χρονης από τον δήμο, όπως προβλέπεται.