Νέα καταγγελία για το ρέμα της "ντροπής"- Από Κοσκινά μέχρι Μαύρη Σουβάλα ρέουν τα λύματα - Υποφέρουν οι κάτοικοι [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

 


Νέα καταγγελία από κατοίκους της περιοχής που υποφέρουν. Τους πνίγει η βρώμα και η δυσοσμία. Σε έκρυθμη κατάσταση, βλέπουν όλο αυτό το ποτάμι με τα λύματα, πολύ κοντά, σχεδόν δίπλα στα χωράφια τους.  Αυτή τη φορά οι φωτογράφιση έγινε στην περιοχή  Μαύρη Σουβάλα, της κοινότητας Κρεμαστού του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. 

Η Μαύρη Σουβάλα βρίσκεται 500μ περίπου πιο μακριά από την περιοχή Κοσκινά από όπου δεχθήκαμε την πρώτη καταγγελία, εχθές 22 Ιουνίου. 

Το πιο θλιβερό είναι ότι οι κάτοικοι φοβούνται να μιλήσουν και να απευθυνθούν στις αρμόδιες αρχές.  Περιμένουν με αγωνία να γίνει κάτι ουσιαστικό μετά από την δημοσίευση των ντοκουμέντων για την μόνιμη λύση του προβλήματος και όχι να ρίξουν απλά λίγο χαλίκι για να σκεπάσουν αυτά που φαίνονται.  

Η τοποθεσία Κοσκινά και η Μαύρη Σουβάλα βρίσκονται κοντά στο ξωκλήσι του Άγιου Ιωάννη Κρεμαστού, το οποίο αύριο Παρασκευή  24 Ιουνίου έχει την τιμητική του.  Όπως ενημερωθήκαμε, προφανώς λόγω της δημοσιοποίησης,  της κατάστασης και των φωτογραφιών της ροής των λυμάτων στην περιοχή, το ξωκλήσι μετά από πάρα πολλά χρόνια, αύριο δεν θα λειτουργήσει.

ΒΙΝΤΕΟ