Τις υπηρεσίες Λιμεναρχείου, Αστυνομίας και Νοσοκομείου Κύμης επισκέφτηκε ο βουλευτής Θανάσης ΖεμπίληςΤην Κύμη επισκέφτηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου,  ο βουλευτής Θανάσης Ζεμπίλης, όπου από το πρωί πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Λιμενάρχη Κύμης, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, την Διοικήτρια του Νοσοκομείου, καθώς και τους Προέδρους των κοινοτήτων Κύμης και Βιτάλων. 

Αρχικά, ο Βουλευτής Ευβοίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Λιμενάρχη Κύμης, κ. Απόστολο Αυγέρο. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η αξιοποίηση του λιμένα Κύμης, καθώς και τα υπηρεσιακά θέματα του λιμεναρχείου.

 

Στη συνέχεια, ο βουλευτής  πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Ταξιάρχη Τζίνη Α.Τ. Κύμης και στελέχη της υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αστυνόμευση της περιοχής, ενώ ο κ. Ζεμπίλης εξήρε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαριστώντας τα στελέχη για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της φωτιάς στο Κρεμαστό.

Έπειτα, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο βουλευτής συναντήθηκε με την Διοικήτρια κα Τζοάννα Δαριβέρη και με προσωπικό του νοσοκομείου Κύμης. Ο κ. Ζεμπίλης  άκουσε με προσοχή τις ανάγκες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου οι δομές υγείας της περιοχής να ενισχυθούν και να αναβαθμιστούν.

Τέλος, ο Θανάσης Ζεμπίλης πραγματοποίησε συναντήσεις με τους προέδρους των κοινοτήτων Κύμης και Βιτάλων,  Άγγελο Μαργέλη και Γιάννη Γέραλη, αντίστοιχα, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες.