Υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου Ιωάννης Μανώλης από τις Βρυξέλλες : "Εξετάζονται οι δυνατότητες χρηματοδότησης των δήμων απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή"


 
Στις Βρυξέλλες ταξίδεψε ο Ιωάννης  Μανώλης για λογαριασμό της UNESCO. Στο περιθώριο της δουλειάς του, συνάντησε, Ευρωπαίους αξιωματούχους εξετάζοντας τις δυνατότητες χρηματοδότησης των δήμων απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 
 Ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου έχει δηλώσει ότι η περιοχή του θα έχει μόνιμη παρουσία στις Βρυξέλλες μέσω εκπροσώπου που θα αντλεί ευρωπαϊκά χρήματα .
 Η εμπειρία του σε Διεθνείς Οργανισμούς και σε ευρωπαϊκά θέματα φαίνεται να του επιτρέπει να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να το πετύχει  σημαντικές επαφές για την επόμενη ημέρα.

Τι συγκεκριμένα φέρνετε "στις αποσκευές σας" για την Ν. Καρυστία από τις Βρυξέλες;  ρώτησε το eviaxpress.gr  τον κ. Μανώλη ο οποίος απάντησε : 
 "Έχουμε ήδη βρει τον τεχνοκράτη που θα κάνει lobbying για εμάς προκειμένου να αντλήσουμε πόρους απευθείας από τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία. Η χρηματοδότηση δράσεων, έργων και δημοτών θα βελτιώσει  την ποιότητα ζωής στην Καρυστία. Θα οικοδομήσουμε έναν μικρό ευρωπαϊκό δήμο. Έναν δήμο πρότυπο!" 

Δείτε σε βίντεο της δηλώσεις του κου Μανώλη : https://youtube.com/shorts/HV3Pwhor7vU?feature=share