Το 1-0 έκανε ο Ολυμπιακός στο Game 1 των τελικών του πρωταθλήματος

 

Δίκαιη επικράτηση για τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ καθώς στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μην βρίσκει ρυθμό αλλά ούτε ματσαρίσματα πολλές κακές επιλογές πολλά λάθη άφησε χώρο στον αιώνιο αντίπαλο του να βρει λύσεις προς το καλάθι και αυτό δείχνει το 23-4 της 1ης  περιόδου.

Στο 2ο 10λεπτο και καθώς άλλαξε κάπως το σκηνικό αφού  ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πάρα πολύ να καλύψει την εναντίον του διάφορα άλλα σίγουρα όταν κάνεις ένα δυνατό ξεκίνημα δύσκολα καλύπτεις λάθη και πόντους.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο 2ο ημίχρονο ή όπως προτιμούν κάποιοι ούτε στα επόμενα δεκάλεπτα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 74-61

Ο Ολυμπιακός ήταν συγκεντρωμένος στο στόχο του , είχε ενεργεία και όπως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Τόμας  Γουόκαπ : 

 «Στον επόμενο τελικό θα πρέπει να έχουμε την ίδια ετοιμότητα. Ο Παναθηναϊκός θα βγει στο παρκέ με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να νιώσει άνετα. Είμαστε πεινασμένοι, μπήκαμε στους τελικούς με στόχο να παίξουμε στο μέγιστο, να κατακτήσουμε τον τίτλο και να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Το μόνο που μας απασχολεί είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Έχει λοιπόν τη δύναμη ή τη θέληση ο Παναθηναϊκός να κερδίσει έναν τόσο αποφασιστικό και συγκεντρωμένο Ολυμπιακό ; 

Αναμένουμε τις εξελίξεις στο Game 2 την Τρίτη 14/06 στις 21:00.