Βαγγέλης Κούκουζας : Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας άνοιξε τον ορίζοντα της Στερεοελλαδίτικης γης κάνοντας την αρχή από το Ντουμπάϊ [ΒΙΝΤΕΟ]


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο FORUM προώθησης Στερεοελλαδίτικων Premium προϊόντων στην Αραβική Χερσόνησο και παράλληλη προβολή του τρίπτυχου «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ».

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ευάγγελος Κούκουζας στήριξε αυτή την σημαντική ενέργεια μέσω της Περιφέρειας και την πραγματοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία προβολής και διασύνδεσης της Ελλάδας με τα  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, "Ellines in Emirates" και τον εκδότη κ. Γιώργο Γιαννάκη με τον στενό του συνεργάτη στα Αραβικά Εμιράτα, Executive Director 
κ. Hrach Kaslahakian. 
Την δράση εξωστρέφειας των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων υποστήριξε το Επιμελητήριο Εύβοιας με την πλήρη κάλυψη των εξόδων των αεροπορικών εισιτήριων, το οποίο εκπροσώπησε ο B΄Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σταθόπουλος.
Την μεγάλη έκπληξη έκανε με την συμμετοχή του στο FORUM o πρεσβευτής της ελληνικής κουζίνας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,ο σπουδαίος  Σεφ Αλέξανδρος Σπέρχος. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο παρουσίασε φαντασμαγορικά ένα γαστρονομικό θέαμα με τίτλο  «Καλωσορίσατε στην κουζίνα της Στερεάς Ελλάδας – Η μαγεία της γεύσης και η υπεραξία της γαστρονομίας» χρησιμοποιώντας  προϊόντα των Στερεοελλαδιτών παραγωγών που συμμετείχαν στο FORUM. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Ευάγγελος Κούκουζας με την προβολή ενός σύντομου βίντεο δίνει την εικόνα από το 1ο FORUM και σχολιάζει : 

"Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στέκεται πάντα στο πλευρό των επιχειρηματιών ώστε να ανοίξουν τα φτερά τους, να πετάξουν μακρύτερα και να πετάξουν ψηλότερα! Ο ανοιχτός ορίζοντας αυτή τη φορά μας πήγε στο Ντουμπάϊ. Εκεί ο γαστρονομικός πλούτος της Στερεοελλαδίτικης γης έλαμψε δυνατά! Είμαστε μόνο στην αρχή!"

ΒΙΝΤΕΟ 

 Στερεά Ελλάδα – Η καρδιά της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του ευ ζην¨