Ο Βουλευτής Σπύρος Πνευματικός έδωσε λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Περιφερειακού -Αγροτικού ιατρείου Οξυλίθου

Η Πρόεδρος κα Κλαίρη Κατσαρή  και το Κοινοτικό Συμβούλιο του Οξυλίθου της Δ.Ε Κύμης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον βουλευτή Ευβοίας Σπύρο Πνευματικό για την καθοριστική συμβολή του σε σημαντικές εργασίες που χρειαζόταν να γίνουν για χρόνια προβλήματα που υπήρχαν στο  κτήριο του Περιφερειακού -Αγροτικού ιατρείου Οξυλίθου.

Συγκεκριμένα η ευχαριστήρια επιστολή ανέφερε : 

 Εκ μέρους των μελών του Κοινοτικού Συμβούλιου αλλά και της τοπικής κοινωνίας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε και δημοσίως τις ευχαριστίες μας για τη πολύτιμη συμβολή σας στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που απασχολεί το χωριό μας και αφορά στη στεγανοποίηση- μόνωση του Περιφερειακού-Αγροτικού μας ιατρείου.

Ένα πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε το 2017 από τις έντονες χιονοπτώσεις που είχε ως αποτέλεσμα σε περιόδους συνεχών βροχοπτώσεων η αίθουσα αναμονής του ιατρείου να πλημμυρίζει νερά και να καθίσταται επικίνδυνη όσον αφορά αφ ενός στην πρόκληση ατυχημάτων και αφ έτερου στην επιβάρυνση της υγείας των κατοίκων εξ αιτίας της μόνιμης πλέον υγρασίας που παρουσιάζει ο χώρος.

Το ενδιαφέρων σας μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε μαζί να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία και καλή συνεχεία στο έργο σας.


Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Κοινότητας Οξυλίθου

Κατσαρή Κλειώ.