Σοβαρό ατύχημα είχε νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι στο Λευκαντί - Αστυνομικός και διασώστρια έδωσαν μάχη μέχρι να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ Ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι είχε ένα νεαρό παιδί στην παραλία του Λευκαντί Χαλκίδας, Κυριακή 5 Ιουνίου, καθώς  κινείτο πάνω στο παραλιακό πεζοδρόμιο. Ο λόγος για τον οποίο το παιδί έχασε την ισορροπία του δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας.  

Αυτόπτες μάρτυρες συγκλονισμένοι είδαν το παιδί αιμόφυρτο ενώ ένας αστυνομικός και μια διασώστρια που έσπευσαν στο σημείο σαν  από μηχανής Θεοί, έδωσαν μάχη μέσα στα αίματα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες το παιδί και να το κρατήσουν έχοντας τις αισθήσεις του μέχρι να το παραδώσουν στο ΕΚΑΒ .

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νεαρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο των Αθηνών. 

Μεγάλο ήταν το σοκ για όσους βρέθηκαν στο σημείο και είδαν με τα μάτια τους,  από κοντά το συμβάν. Ανακουφισμένοι, είδαν το παιδί παρά την έντονη αιμορραγία,  να μπαίνει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και  λίγες ώρες  αργότερα, σχολίασαν. 

Ο κ. Δ.Γ σημειώνει:

"Πολλά συγχαρητήρια στον αστυνομικό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες μαζί με κάποιους διασώστες, σε παιδί που χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι σήμερα το μεσημέρι στο Λευκαντί...βουτηγμένος στο αίμα δεν άφησε λεπτό το παιδί μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο εναγκαλισμός που έκανε στο τέλος με τη διασώστρια ήταν κάτι που θα μου μείνει χαραγμένο βαθιά μέσα στην μνήμη μου...σήμερα σαν πατέρας και σαν πολίτης αισθάνομαι πολύ περήφανος και πιο ασφαλής...Ελπίζω το παιδί να τα καταφέρει."Ενώ μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας σχολιάζει : 
"Πραγματικά αυτό που ζήσαμε σήμερα στο Λευκαντί ήταν σεκταριστικό, και κάτι που πρέπει να μας αφυπνίσει όλους τι μπορεί να γίνει από την μία στιγμή στην άλλη πάνω στο πεζοδρόμιο. Πραγματικά ένα 
μπράβο
 σε όσους βοήθησαν άμεσα, μια κυρία με ένα άσπρο φουστάνι που βρέθηκε θεόσταλτη και έπεσε πάνω από το παιδί αμέσως και στους αστυνομικούς... Σε όλους όλους.
Και εδώ αξίζει να τονιστεί πόσο επικίνδυνα είναι τα πατίνια τα ηλεκτρικά και πρέπει να γίνει κάτι....
Και ακόμα πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ σε κάποιο σημείο στο Λευκαντί και όλα τα μαγαζιά να έχουν kit Πρώτων Βοηθειών...Γρήγορη ανάρρωση στον νεαρό."