Η Βάσω Ευαγγελοκώστα αναλαμβάνει Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Στέλιου ΚαρβελάΗ κα. Βάσω Ευαγγελοκώστα ορίστηκε Διευθύντρια  του  πολιτικού  γραφείου του  Στέλιου Καρβελά.  Μια προσωπικότητα πολύ γνωστή και καταξιωμένη στους κόλπους της ΝΔ, χαίρει της συμπάθειας και απεριόριστης εκτίμησης σε όλο το εύρος του νησιού της Εύβοιας και όχι μόνο.

Η Βάσω Ευαγγελοκώστα είναι Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ και σε έξι μήνες ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Δημόσια Διοίκηση ενώ μιλάει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα αλλά και πολύ καλά τα Γερμανικά.

Έχει διατελέσει 2θητειες ως πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων. Πρώτη φορά εκλέχθηκε σε ηλικία 19ετων. Στη συνέχεια διατέλεσε 2θητειες ως μέλος της ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ) Εύβοιας .

Είναι εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα ως μηχανολόγος. Από την αρχή της επαγγελματικής σταδιοδρομίας της έχει εργαστεί σε μεγάλες βιομηχανίες ξυλείας όπως Σέλμαν, Αlfa Wood και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην εταιρεία Coverdoors.

Ο Στέλιος Καρβελάς όπως όλα μαρτυρούν, μεθοδικά και με πολύ προσεγμένες επιλογές, στελεχώνει την υποψηφιότητά του στις πολυαναμενόμενες βουλευτικές εκλογές στηρίζοντας δυναμικά τη ΝΔ, στο νησί της Εύβοιας.