Κορυφαία διάκριση για το "ΓΛΥΚΑΚΙ" της Κύμης - Με 2 χρυσά μετάλλια στο διαγωνισμό Mediterranean Taste AWARDS 2022Στην κορυφή των γεύσεων που  διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στο Λονδίνο,  στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό Mediterranean Taste AWARDS 2022, βρέθηκε η εταιρεία "ΓΛΥΚΑΚΙ"  με έδρα τον Οξύλιθο Κύμης.

 Μια ακόμη τεράστια διάκριση και καταξίωση για τα προϊόντα με την επωνυμία "ΓΛΥΚΑΚΙ" . 

Η μουστάρδα σύκου Κύμης Γλυκάκι και το Chutney Βερίκοκο Γλυκάκι, κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste AWARDS 2022.

  Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε  στο Λονδίνο και το πάνελ των κριτών αποτελούσαν σπουδαία ονόματα της Διεθνούς σκηνής γευσιγνωσίας και μαγειρικής.

"It's written in the stars!!!  Επιτέλους να δώσουμε στα προϊόντα της Ελλάδας και της ιδιαίτερης περιοχής μας, της Κύμης, τη θέση που τους αξίζει στη παγκόσμια διατροφική σκηνή! Ευχαριστούμε θερμά!!! " σχολίασε  φανερά ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος ο  ιδιοκτήτης της εταιρείας "ΓΛΥΚΑΚΙ" κ. Γιώργος Τσακοφίτης.

Τα υπέροχα προϊόντα που παρασκευάζονται με παραδοσιακές τεχνικές και φέρουν την επωνυμία "ΓΛΥΚΑΚΙ", πωλούνται σε πολλά σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλά τα βρίσκουμε σε έναν δικό τους,  υπέροχο χώρο στην Πλατάνα της Κύμης.