Υποδοχή νέων μελών ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Χαλκίδα

 

Μια μαζική, μαχητική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της  Τετάρτης 29/6, στο Θέατρο “Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα για την  εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική  Συμμαχία. 

Η κεντρική ομιλήτρια, Ρένα Δούρου, αναφέρθηκε στην μεγάλη συμμετοχή  στις εκλογές της 15ης Μαΐου και τα πάνω από 172.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Τόνισε, ότι αυτή η ημέρα είναι η αφετηρία του  αγώνα για να κάνουμε παρελθόν το χθες που μας κυβερνά.  Στην πόλη μας, τη Χαλκίδα, αλλά και σε όλη την Εύβοια ξεκινάμε για την  αλλαγή και την επιστροφή της ελπίδας και της προοπτικής.  

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού, τα μέλη της Κ.Ε και  της Περιφερειακής μας Παράταξης, ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ  και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Μελών.  Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της Ν.Ε Εύβοιας, Δημήτρης Φωκάς. 

Η βραδιά, συνεχίστηκε με μουσική νέων καλλιτεχνών και τη φιλική  συμμετοχή του Χρήστου Δάντη.  

Μια γιορτή γνωριμίας για τα παλιά και τα νέα μέλη, με σκοπό όλες και όλοι  να εργαστούμε μαζί, ώστε να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της  μεταπολίτευσης. 

Αλλάζουμε σελίδα, προχωράμε με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή. Μαζί δυναμώνουμε το αύριο.