Πρόβλημα Διαρροής Ηλεκτρικού Ρεύματος στην Κεντρική Πλατεία Κύμης

 


Αναφορά σχετικά με το μείζων θέμα της διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος που εντοπίστηκε  κεντρική Πλατεία Κύμης, έκανε την Δευτέρα με την ένδειξη του επείγοντος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και σύμβουλος της Κοινότητας  Κύμης κ. Κωνσταντίνος Λάμπρος απευθυνόμενος προς τον αντιδήμαρχο κ. Δημά υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας, τον αντιδήμαρχο έργων  κ. Μπαράκο, τον αντιδήμαρχο Δ.Ε Κύμης  κ. Θεοδώρου, τους συμβούλους της κοινότητας Κύμης, την Ε.Ε.Β.Ε καθώς και τους δημότες Κύμης και Περιχώρων. 

Συγκεκριμένα ο κ. Λάμπρου ανέφερε :  

Κύριοι Αντιδήμαρχοι

1. Σας γνωρίζουμε ότι από κάποιους από τους φανοστάτες της κεντρικής πλατείας « Γ. Παπανικολάου» της Κύμης, υπάρχει διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος, με πιθανό ατύχημα σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους ανθρώπους. .

2. Η διαρροή παρατηρείται στα σημεία όπου αρχικά υπήρχαν καπάκια που ασφάλιζαν το σημείο σύνδεσης των καλωδίων και τα οποία καπάκια για διάφορους λόγους έχουν εξαφανισθεί.

3. Ο ηλεκτρολόγος της Δ.Ε Κύμης, θα λάβει προστατευτικά προσωρινά μέτρα, με πιθανή έως και την διακοπή του φωτισμού της πλατείας, πλην όμως απαιτείται η αντιμετώπιση του θέματος από ειδικευμένο προσωπικό.

4. Παρακαλούμε για τις κατά την κρίση σας άμεσες ενέργειες, λόγω του σοβαρότητάς του θέματος.