Πρόσκληση Συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ 2022»

 


Πρόσκληση  συμμετοχής με ενημέρωση και πληροφορίες για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Διεθνή Έκθεση του Κλάδου Κατασκευών, «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ 2022» που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως και 16 Οκτωβρίου 2022, παρέθεσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης

Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Ευάγγελος Κούκουζας

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 29 Ιουλίου 2022 στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/PdePD9xYbPBrYuvW6

 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της έκθεσης

https://buildexpogreece.com/.


Αναλυτικά η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση του κλάδου των Κατασκευών στην Αθήνα. «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ» 14 Οκτωβρίου – 16 Οκτωβρίου 2022


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών & Οικοδομής «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ», που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως και 16 Οκτωβρίου  2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό. Με αυτό τον τρόπο, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και που θα λάβουν μέρος στην έκθεση θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους και θα πραγματοποιήσουν επικερδείς συνεργασίες με χιλιάδες σημαντικούς Διεθνείς και Έλληνες αγοραστές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι η έδρα της επιχείρησης να είναι εντός της Περιφέρειας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://buildexpogreece.com/

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποσκοπώντας στον στρατηγικό της σχεδιασμό για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας θα καλύψει το μεγαλύτερο κόστος συμμετοχής ώστε ο κάθε εκθέτης να επιβαρυνθεί εφάπαξ με το ποσό των 250€ (πλέον Φ.Π.Α.). Διευκρινίζεται πως το ατομικό περίπτερο κάθε εκθέτη θα έχει εμβαδόν 10 m2 και πως οι θέσεις για τη συμμετοχή στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 250€ (πλέον Φ.Π.Α.).

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να υποβάλλουν την αίτησή τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/PdePD9xYbPBrYuvW6  


 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) 

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

Συνημμένο: ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΚΘΕΤΗ